Hallipalaveria

Tiistaina oli tutustumiskäynti hallitilaan isolla porukalla, paikalla oli reilu tusina henkilöä. Ohessa myös hieman kurkistusta hallitilaan!
Hurjaa, kun vuosi sitten samaan aikaan kaikki oli vasta suunnitelmaa päässä ja paperilla – nyt ollaan jä näin pitkällä.

IMG_20160119_194243490_HDR

Petri esitteli suunnitelmia tilan varalle 3D-mallin avulla, ja porukalla hahmoteltiin hallin mallia. Monet tarjosivat jo apuaan raksahommiin, onneksi seuran jäsenistä ja muista kiinnostuneista löytyy monenlaista osaamista joka lähtöön!

Virallisesti rakennushommat alkavat helmikuun alussa, jolloin vaneriseinää ja tukirakennetta rupeaa nousemaan . Pukutilojen raksaus on jo hyvässä vaiheessa, ja maalia on vedetty seiniin (ja maalariin).

IMG_20160119_191058

Suunnitelmissa on tehdä lyhyemmille sivuille boulderseinää pienellä ”sillalla” ja erilaisilla seinämuodoilla, pidemmille sivuille köysiseiniä ja keskelle pöytätilaa ja ”reeninurkka” jossa voi harjoittaa näppejään/vetää leukaa ym. Lisäksi alueelle tulee lekotteluun sohvapaikka tai kaksi, ja lapsille sopivaa seinäpintaa ja aktiviteettia.

Kiipeily onkin kaikenikäsille sopiva laji – siitä on varmasti samaa mieltä Pentti Keränen, 81, joka Hesarin artikkelissa kertoo boulderointiharrastuksestaan.
Eli esimerkiksi jos tuo muksuja kokeilemaan kiipeilyä, ei kannata itse jäädä jo edellä mainituille sohville loikomaan – seinällä saa tehtyä oikein tehokkaan treenin, ja haastetta saa, kun yrittää päihittää lapset (jotka ovat yleensä luonnostaan kovia kiipeilemään) – heitä ei korkeudet niin hirvitä. 😉

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s