Nyt ompi Riihimäelle tullut kiipeilyhalli!

Avajaiset pidettiin 19.3.2016 ja halli on pitänyt oviaan auki siitä lähtien joka päivä. Kävijöitä on riittänyt mukavasti, ja olemme saaneet houkuteltua paikalle sekä ensimmäistä kertaa kiipeilyä kokeilevia että kovatasoisia seinäapinoita. Ja kyllä uusia vakkareitakin on jo tullut, kun kiipeilykipinä on saatu syttymään.

Palaute on ollut hyvää, ja toivottavasti jatkossakin voimme parantaa juoksuamme kuin sika pienenä 😉
Pian saamme postimies-patelta uusia otesarjoja, ja pääsemme tekemään kokonaan uusia reittejä. Otamme mielellämme kehitysehdotuksia ja kommentteja vastaan!

Muutama kuva avajaispäivältä:

IMG_20160319_120318194_HDR

IMG_20160319_123846644_HDR

IMG_20160319_123858056IMG-20160320-WA0002

Kiitos jokaikiselle kävijälle, ilman teitä ei hallin pyöritys olisi mahdollista!

Ja suuret kiitokset talkoolaisille – raksaajille, maalareille, kahvinkeittäjille, siivoojille, satiaisten-vaneriin-paukuttelijoille, patjan pressuun käärijöille, lastenvahdeille ja kotiporukoille (kun talkoolaisilla on mennyt hallilla vähän myöhään…), mitan pitäjille, leipureille, reitintekijöille, ”halliemännille” jotka ovat pitäneet ovia auki ja muillekin sekatyöläisille!

Ja erityiskiitos kaikille sponsoreillemme, yhteistyökumppaneillemme ja vuokraisännille – saatiin vaneria ja oikea katto, niin ei tarvinnut rakentaa hallia pahvista ja styroksista. 🙂

Jatkossa päivitykset keskittyvät Rocklandsin Facebook-sivuille ja Instagramiin (voit jakaa kuvia tunnisteella #rocklandsriksu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s