Ravintolapäivän satoa

Huh huh millainen menestys oli Rocklandsin ensimmäinen koeponnistus eli Ravintolapäivän tapahtuma! Kiitos kaikille kävijöille!

DSC_0379.JPG

Päivän aikana paikalla kävi halliin tutustumassa varmastikin lähemmäs 300 ihmistä, sekä isoja että pieniä vierailijoita. Lapsille tehdyt kiipeilyreitit olivat todella suosittuja, kävi seinillä toki useampi täysi-ikäinenkin ”ottamassa tyypit” 🙂
Jatkossa reittejä tulee löytymään sekä lapsille että aloittelijoille, ja myös niille vähän enemmän kiivenneille pro-tyypeille…

Kiipeilyevääksi tarjottiin ravintolapäivän hengessä kotitekoisia muffinsseja, cookies-keksejä ja popkornia, sekä palanpainikkeeksi mehua ja kahvia.

DSC_0386

Oli todella mukavaa kuulla ja nähdä, että ihmiset olivat hyvin kiinnostuneita tulevasta uudesta harrastusmahdollisuudesta ja hallista, tämän pohjalta on motivoivaa jatkaa raksahommia taas maanantaina, peräseinä odottelee levyä pintaansa!

DSC_0389

Halli tosiaan avataan noin maaliskuun alussa, kun boulderalue on saatu patjoineen valmiiksi – sitten hallin kehittämien jatkuu köysiseinän rakentamisella.

DSC_0401.JPG

Tarkemmista avajaisista ja avajaistapahtumista tiedotetaan toki erikseen – kannattaa tykkäillä Rocklandsin FB-sivusta ja seurata ilmoittelua!

Ole myös yhteyksissa mailitse tai FB-sivujen kautta, jos sponsorointimahdollisuudet kiinnostavat (mainospaikkoja on yhä jäljellä!), tai haluat päästä talkoohommiin 😉

DSC_0383

Päivän viimeinen pikkuvieras muuten totesi, että tästähän tulee koko Suomen hienoin kiipeilykeskus 😉

Nähdään taas pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s