Ensimmäinen seinä ja hieman 3D-kuvaa!

Ohessa viimein hieman hahmotelmakuvia hallista – näitä on Petri hienosäätänyt kerran jos toisenkin, ja joka versiolla tulee hienompaa jälkeä. Tästä tulee kuulkaas hieno!

kiip2

Eikä olla enää vain kuvien piirtovaiheessa – kylppäritilat on nyt saumattu ja ensimmäinen pala seinää on pystytetty halliin!

IMG-20160203-WA0006
Hulinaa telineillä

Sisääntulon luo tulee tuulikaappi, jossa tilaa limukoneelle ja ulkokengille – tuulikaapin päälle on tarkoitus virittää mukava oleskelutila.

12661993_10153532305324412_336850890357864612_n
Ikkunamaisemia tuulikaapin päällä
IMG-20160203-WA0000.jpg
Vanerivastaava hommissa 🙂

Keskelle tilaa tulee jumppailu/leuanvetoalue sekä evästystilaa. Muotoja on pyritty suunnittelemaan seiniin niin, että niihin voidaan tehdä mahdollisimman monipuolisia reittejä – erilaisilla kiinnitettävillä lisämuodoilla maustettuna ei varmasti lopu kiivettävä kesken. Nurkkaan tulee myös lapsille sopivaa kiivettävää. Hallissa on mukavasti ikkunoita, joten luonnonvalo piristää tunnelmaa.

kiip1.

Sisääntulosta katsottuna vasemmalta puolelta hallia on tarkoitus hyödyntää korkea seinäosuus köysiseinää varten. Korkeutta löytyy noin 8m, johon saa jo suunniteltua todella hyviä reittejä. Tätä kaikkea varten on seura kerännyt varoja ja laittanut kaikkensa peliin, ja mahtavat sponsorimme ovat avustaneet rakentamisessa eri tavoin.

Miltä näyttäisi oman yrityksesi logo tuolla seinällä, sekä hyvä mieli siitä, että kaupunkiin kehitetään harrastusmahdollisuuksia sekä lapsille, nuorille että vanhemmillekin liikkujille?

Mahdollisuus taattuun näkyvyyteen – ole yhteydessä riihimaenkiipeilyhalli@outlook.com niin sovitaan sopivasta yhteistyötavasta. Ja jos muuten vain haluat tukea halliprojektia, on tähän mainio tapa seuran kannatusjäsenyys – voit tukea seuraa haluamallasi summalla tilille FI13 1132 3000 4329 90 / NDEAFIHH.

Joka sentti on seuralle tärkeä ja menee taatusti rakennusmateriaaleihin, otteisiin, kiipeilytossuihin ja muuhun hallin pyörittämisessä oleelliseen hankintaan. Kiitämme kaikkia tukijoitamme osallistumisesta!

kiip3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s